Σχετικά με μας

Η εταιρεία » Barsho » στηριγμένη στην πολυετή εμπειρία της και το ασίγαστο πάθος της για αδιάκοπη δουλειά και παρακολούθηση όλων των νέων παγκόσμιων τάσεων αποτελεί μία από τις κορυφαίες διεθνώς  εταιρείες του είδους της
Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης συνολικά αλλά με ακόμη πιο μεγάλη στόχευση  και εξειδίκευση  σε αυτόν  του σύγχρονου Bartending .
Διαθέτει μία μακροχρόνια εμπειρία στον εξοπλισμό bar , εστιατορίων και ξενοδοχείων καθώς και στην κατασκευή των barstation τους.   Παράλληλα  αποτελεί και την αποκλειστική αντιπρόσωπο στην Ελλάδα κάποιων από τους κορυφαίους οίκους Bitters στον κόσμο.
Η »Barsho» επιπρόσθετα ενεργοποιείται και στον χώρο του Bar Catering έχοντας αναλάβει και πραγματοποιήσει με επιτυχία μία πλειάδα εταιρικών events, happenings, parties και οργανώσεις γαμήλιων δεξιώσεων.
Πεδίο δράσης της αποτελεί και η εκπαίδευση του προσωπικού  που εργάζεται σε bars, εστιατόρια και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε ό,τι αφορά στα Spirits και στα Cocktails καθώς και στο ευρύτατο κομμάτι του Κρασιού δημιουργώντας ταυτόχρονα πρωτότυπους καταλόγους για τις επιχειρήσεις αυτές.